Официальный сайт примарии Сорока

Un gest frumos din partea voluntarilor de la „Pro- Viața”...

09 Sep 2021

Voluntarii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Pro-Viață” din mun. Soroca  au demonstrat că le pasă de orașul în care trăiesc și au participat la o acțiune de salubrizare. Tinerii, susținuți de Secția de Amenajare, au făcut curățenie în parcul de la intrarea în municipiu, din preajma Gării Auto și pe cheiul Nistrului. Voluntarii au adunat saci de gunoi, de pe urma celor care obișnuiesc să se odihnească în acest loc. Prin activitatea pe care au realizat-o voluntarii și-au dorit să dea o mână de ajutor lucrătorilor de la Secția de Amenajare, care muncesc din greu la efectuarea și întreținerea  curățeniei în mun. Soroca. Totodată tinerii își doresc să sensibilizeze cetățenii să facă și ei curățenie, cel puțin, în curțile blocurilor unde locuiesc. Iar cei care nu fac acest lucru să aibă măcar bu

Voluntarii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Pro-Viață” din mun. Soroca  au demonstrat că le pasă de orașul în care trăiesc și au participat la o acțiune de salubrizare. Tinerii, susținuți de Secția de Amenajare, au făcut curățenie în parcul de la intrarea în municipiu, din preajma Gării Auto și pe cheiul Nistrului. Voluntarii au adunat saci de gunoi, de pe urma celor care obișnuiesc să se odihnească în acest loc. Prin activitatea pe care au realizat-o voluntarii și-au dorit să dea o mână de ajutor lucrătorilor de la Secția de Amenajare, care muncesc din greu la efectuarea și întreținerea  curățeniei în mun. Soroca. Totodată tinerii își doresc să sensibilizeze cetățenii să facă și ei curățenie, cel puțin, în curțile blocurilor unde locuiesc. Iar cei care nu fac acest lucru să aibă măcar bunul- simț  să respecte munca altora. Primarul Lilia Pilipețchi a salutat inițiativa acestor tineri și a coordonatorilor de la „Pro- Viața”, mulțumindu-le pentru gestul pe care l-au făcut. Autoritățile speră că gestul acestor tineri va fi urmat și de alți oameni.

Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca

nul- simț  să respecte munca altora. Primarul Lilia Pilipețchi a salutat inițiativa acestor tineri și a coordonatorilor de la „Pro- Viața”, mulțumindu-le pentru gestul pe care l-au făcut. Autoritățile speră că gestul acestor tineri va fi urmat și de alți oameni.

Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca