Site-ul oficial Soroca
  1. DECIZIE nr. 9/1 din 02.02.2021 Cu privire la aprobarea tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier contra cost de persoane în trafic local (municipiul Soroca).
  2. DECIZIE nr. 9/2 din 02.02.2021 Cu privire la aprobarea tarifelor pentru evacuarea deşeurilor menajere de către ÎM „DGLC Soroca” şi a ratei de acumulare a deşeurilor solide de la obiectele de menire socială, de comerţ şi a instituţiilor cultural-comun
  3. DECIZIE nr. 9/3 din 02.02.2021 Privind aprobarea în redacție nouă a statutului ÎM”DGLC SOROCA”.
  4. DECIZIE nr. 9/4 din 02.02.2021 Cu privire la desemnarea reprezentantului Consiliului municipal Soroca în instanțele judecătorești, organele de urmărire penală, instituții și organizații de stat obștești.
  5. DECIZIE nr. 9/5 din 02.02.2021 Privind aprobarea Regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al întreprinderii municipale.
  6. DECIZIE nr. 9/6 din 02.02.2021 Cu privire la constituirea comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al întreprinderilor municipale fondate de consiliul municipal.
  7. DECIZIE nr. 9/7 din 02.02.2021 Cu privire la delegarea unei persoane pentru a fi inclusă în componenţa comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Instituţiei de Educaţie Timpurie din mun. Soroca.
  8. DECIZIE nr. 9/8 din 02.02.2021 Cu privire la transmiterea bunurilor materiale.
  9. DECIZIE nr. 9/9.1 din 02.02.2021 Cu privire la alocarea surselor financiare din fondul de rezervă cet. Bodnarenco Elena.
  10. DECIZIE nr. 9/9.2 din 02.02.2021 Cu privire la alocarea surselor financiare din fondul de rezervă cet. Raischi Angela.


Sondaj Nou?

ANUNŢ PRIVIND ORGANIZAREA CONSULTĂRILOR PUBLICE A PROIECTELOR DE DECIZII

La data de 19 martie 2021, ora 13.00, în Palatul de Cultură se vor desfășura con

ANUNȚ! Concurs de ocupare a funcţiei vacante de conducător al Î.M ,,Direcţia Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca”.

Primarul mun.Soroca anunţă concurs de ocupare a funcţiei vacante de conducător a

Concursul de proiecte pentru Bugetul Participativ

Primăria municipiului Soroca anunță demararea concursului de proiecte pentru Bug

ANUNȚ!Concurs pentru ocuparea funcției publice temporar vacante de specialist principal în domeniul Resurse Umane

Primăria mun.Soroca anunţă concurs de ocupare a funcţiei publice temporar vacant

Evenimente

Comunicat: Soroca ar putea beneficia de Proiectul „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”...

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova împreună cu Banca Mondială inițiază Proiectul„Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”. Proiectul va avea patru componente: Accesul și calitatea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare (AAC); Consolidarea capacităților pentru modernizarea sectorului AAC; Managementul și coordonarea. Răs...

Comunicat de presă 25.06.2020

Ședința Comisiei Situației Excepționale privind pericolul de inundație...Astăzi, 25.06.2020 a fost convocată, în regim de urgență, ședințaComisiei de Situații Excepționale municipale. Subiectul discutat a fost celcu privire le pericolul de inundație a orașului, care poate surveni de peurma creșterii nivelului apei în râul Nistru. Aici a fost elaborat un Plan de acțiuni, s-au format 3 echipe de luc...

AVIZ!

Primăria mun. Soroca informează că prin decizia Consiliului Municipal Soroca nr. 3/4 din 27.12.2019 au fost alocate surse financiare pentru procurarea a două autoturisme pentru aparatul Primăriei. La momentul dat în urma efectuării procedurii de licitaţie publică, Primăria a procurat doar un automobil. Banii care n-au fost utilizaţi rămân în continuare la grupa 1 – servicii de stat....

La Mulți Ani!

...Principala

dvf