Site-ul oficial Soroca

Soroca Forum 2030

06 Sep 2023
Soroca Forum 2030 reunește cetățeni, orașe, afaceri și investitori internaționali ce își doresc să dezvolte și să consolideze parteneriate sustenabile într-o societate orientată spre viitor. Reprezentanții orașelor partenere, ai societății civile și ai sectorului privat vor crea o platformă de cooperare și creștere durabilă pentru Soroca și întreaga regiune adiacentă.
Soroca Forum 2030 este un eveniment care va aduce în prim plan contribuția orașelor la dezvoltarea regiunii de nord a Republicii Moldova, evidențiind, în același timp, impactul pozitiv al proiectelor transfrontaliere asupra dezvoltării urbane și rurale. Acest eveniment reprezintă un context esențial pentru explorarea și promovarea instrumentelor locale de sprijin pentru start-up-uri și pentru dezvoltarea durabilă a orașului Soroca și a regiunii înconjurătoare.
Pe parcursul evenimentului va avea loc și expoziția „Fabricat în Soroca”, unde producători locali își vor prezenta produsele, oferind o oportunitate unică pentru vizitatori să descopere creațiile și inovațiile din municipiul Soroca.
????Unde: Palatul de Cultură din Soroca, str. Independenței 74
????Când: 8 septembrie, ora 10:30
Soroca Forum 2030 este o inițiativă a Primăria Municipiului Soroca, în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova și Agenția de Dezvoltare Regională Nord. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), prin proiectul „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, implementat de GIZ Moldova, și al Programului Polonez de Cooperare pentru Dezvoltare – Asistența Poloniei al Ministeruluhttps://www.facebook.com/primSoroca/videos/552139137038010i Afacerilor Externe al Republicii Polone, prin Solidarity Fund PL în Moldova.
Mai multe detalii despre eveniment -https://www.facebook.com/events/1829990297471871